Öppet hus!

2019-12-03 13:00:00

Till dig som är placeringsansvarig.

 

Nya Tag AB började sin verksamhet för 16 år sedan i de centrala delarna av Göteborg och vuxit från att vara en liten enhet, med avsikt att hjälpa till individer med tungt missbruk, till en vårdkedja där kompetens, kunskap och kontinuitet blivit alltmer viktigare för oss i mötet med klienterna. Dessa tre viktiga ”K” har lärt oss att arbetet med människor med svår missbruksproblematik kräver uthållighet och ödmjukhet från vår sida så att individen kan samla sin styrka och kraft för att ta nya tag. Nytt för i år är att Nya Tag AB har startat ett HVB med behandling i Hunnebostrand.

Här finns det möjlighet till nedtrappning av olika preparat. Den som placeras hos oss har möjlighet att medicinera med hjälp av LARO eller få annan medicinsk hjälp genom konsultläkare som är specialist inom psykiatri, vilken är kopplad till verksamheten.

 

Under åren har vi fått insikten att den fysiska miljön har stor betydelse i att påverka missbrukaren i en positiv inriktning. Därför är hemmet i Hunnebostrand utrustat med bastu, gym och musikstudio. Musikstudion bemannas av en musikproducent som arbetar och utvecklar klienternas kreativitet i musik och sång. Vi ser att arbetet med musik är en meningsfull aktivitet där klienterna får möjlighet att uttrycka sig och bearbeta känslor.

 

Med detta sagt vill jag på Nya Tags vägnar välkomna dig till öppet hus i Hunnebostrand där du får möjlighet att bekanta dig med verksamheten och med Nya Tags personal. Du kan komma antingen tisdag den 3 december mellan kl. 10.00-12.00 eller på fredag den 6 december mellan kl. 10.00-12.00. Anmäl dig och/eller en kollega via mejladress info@nyatag.com. Har du frågor eller funderingar ring oss gärna på 072-8561167.

 

Anja Björk Rudberg, Föreståndare Nya Tag AB

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.