Nyheter

Seminarium

2021-11-30 15:00:00

Nya Tag kommer att vara representerade på SSIL's seminarium för vård och hälsa i Stockholm den 18 November och i Göteborg den 2 December. Välkomna att söka upp oss och ställa frågor om vår verksamhet.

 

Odenplan 7A i Stockholm - Torsdag den 18 November 2021

Quality Hotel 11 & Erikbergshallen i Göteborg - Torsdag 2 December 2021

Vi har nu genomfört en utbildning som var uppdelad i två delar. (1) Dokumentation och (2) Samsjuklighet & Bemötande. Vi känner oss stärkta i att vi tillsammans i personalgruppen har en samsyn i hur vi bemöter varandra och våra klienter samt hur vi arbetar med våra behandlingsmetoder. 

 Utbildningen gavs av professor i socialt arbete Dr Mehdi Ghazinour som är verksam vid Umeå Universitet.

God Jul och Gott Nytt År

2020-12-24 13:00:00

Tack för ett gott samarbete 2020 och vi ser framemot ett nytt och fint år 2021. I dessa specilla tider så får vi alla hjälpas åt så att vi alla håller oss friska och krya, att vi håller av varandra med respekt och tar hänsyn till varandra genom att hålla avstånd och bära mask i trånga utrymmen.

Då tar vi Nya Tag 2021 tillsammans igen.......

Öppet hus!

2019-12-03 13:00:00

Till dig som är placeringsansvarig.

 

Nya Tag AB började sin verksamhet för 16 år sedan i de centrala delarna av Göteborg och vuxit från att vara en liten enhet, med avsikt att hjälpa till individer med tungt missbruk, till en vårdkedja där kompetens, kunskap och kontinuitet blivit alltmer viktigare för oss i mötet med klienterna. Dessa tre viktiga ”K” har lärt oss att arbetet med människor med svår missbruksproblematik kräver uthållighet och ödmjukhet från vår sida så att individen kan samla sin styrka och kraft för att ta nya tag. Nytt för i år är att Nya Tag AB har startat ett HVB med behandling i Hunnebostrand.

Här finns det möjlighet till nedtrappning av olika preparat. Den som placeras hos oss har möjlighet att medicinera med hjälp av LARO eller få annan medicinsk hjälp genom konsultläkare som är specialist inom psykiatri, vilken är kopplad till verksamheten.

 

Under åren har vi fått insikten att den fysiska miljön har stor betydelse i att påverka missbrukaren i en positiv inriktning. Därför är hemmet i Hunnebostrand utrustat med bastu, gym och musikstudio. Musikstudion bemannas av en musikproducent som arbetar och utvecklar klienternas kreativitet i musik och sång. Vi ser att arbetet med musik är en meningsfull aktivitet där klienterna får möjlighet att uttrycka sig och bearbeta känslor.

 

Med detta sagt vill jag på Nya Tags vägnar välkomna dig till öppet hus i Hunnebostrand där du får möjlighet att bekanta dig med verksamheten och med Nya Tags personal. Du kan komma antingen tisdag den 3 december mellan kl. 10.00-12.00 eller på fredag den 6 december mellan kl. 10.00-12.00. Anmäl dig och/eller en kollega via mejladress info@nyatag.com. Har du frågor eller funderingar ring oss gärna på 072-8561167.

 

Anja Björk Rudberg, Föreståndare Nya Tag AB

Nya Tag i Göteborg kommer att vara representerade på SSIL's seminarium för Vård och hälsa i Stockholm den 24 oktober och i Göteborg den 28 November. Välkommen att söka upp oss och ställa frågor om vår verksamhet.

Vi kommer också att finnas i monter 105:21 på Socionomdagarna på Stockholmsmässan i Älvsjö den 20 och 21 November.

 

Välkommen till montern för ett samtal och för information kring våra verksamheter.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.